07 června 2014

Wewe stále píše #13

Přeji Vám krásné slunečné sobotní dopoledne,

 dneska je přímo překrásně, počasí je úžasné a zítra má být fakt hyc! No, já nemám s kým někde jít, takže asi budu doma nebo půjdu ven s Christianem.

Důvod proč jsem přes týden nic nepřidala je, že prostě nemám čas. Před týden chodím na praxi a k tomu úterky a středy chodím i do práce, takže přijdu domů večer a jediné na co myslím je spánek. Vážně, vidina dobrého spánku je to jediné, co mě drží na nohou.

Ale doufám, že právě o víkendu něco napíšu a přidám. U Man of my dreams mám pár nápadů, tak by nemělo být tak obtížné něco vytvořit, přidám Harryho deníky, zatím poslední díl, co mám a uvidím, zda v tom bude chtít Janča pokračovat, je to řekněme na mrtvém bodu :D
Doufám, že jednou Harryho pustí ta fáze nošení hadrů na jeho vlasech, protože má nádherné vlasy a ty hadry jsou odporné..., takže když je nosí, snaží se, aby mu vlasy nepadali do obličeje...a když mu to vadí, proč se neostříhá? Za to Niall je totálně nádherný kousek! U každé fotky co uvidím (co mi pošle Lucy :D ) slintám, protože je neuvěřitelně krásný!

A také chci cvičit, mám půjčených pár knížek o hubnutí, tak v tom chci udělat nějaký pokrok :D
Mám nově Instagram a sleduji Nate Buzolice, ten chlap je prostě nádherný a přidává báječné fotky...vážně mě okouzlil :D

Přemýšlím, že ještě něco pouklízím a půjdu vařit, dneska máme tortily, není to vůbec těžké, když máte připravené maso a tortily :D a je to mňamka :3

No a co vy? Ti, co to čtete...jak se máte? Já miluju volno a teplo, takže se mám teď skvěle a užívám si to :)
Vím, jak je těžké navázet kontakt s čitately, tak to zkouším... :D


Žádné komentáře:

Okomentovat